MİLLETVEKİLİ KOCAMAZ: “TARSUS’UN HUZURUNU BOZMAYA KİMSENİN HAKKI YOK“

İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, Tarsus Belediye Başkan Adayı Mehmet Yunus Seven’in Anıt Mahallesindeki Açık Hava Toplantısına katılarak hemşehrilerine hitap etti. Toplantı yoğun katılım ve coşkuyla miting havasında geçerken, burada açıklamalarda bulunan Kocamaz, Mersinin bütün ilçelerinde iddialı olarak seçime girdiklerini söyledi ve Mersin’in kentin huzurunu bozmaya kimsenin hakkının olmadığını vurguladı.

MİLLETVEKİLİ KOCAMAZ: “TARSUS’UN HUZURUNU BOZMAYA KİMSENİN HAKKI YOK“

31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde partisinin Belediye Başkan adaylarına destek olmak için saha çalışmalarına hız kesmeden devam eden İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, İYİ Parti Tarsus Belediye Başkan Adayı Mehmet Yunus Seven’in evsahipliğindeki iftar programına katılım sağladı, Tarsus’un Anıt Mahalledeki Açık Hava Toplantısına katılarak vatandaşlarla buluştu.

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini Tarsus’ta sürdüren İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, Aydın Milletvekili ve GİK Üyesi Ömer Karakaş, Mersin İl Başkanı Av. Suat Şahin, Tarsus İlçe Başkanı Av. Burak Özdil, Meclis Üyesi Adayları ve teşkilatı ile birlikte Tarsus Belediye Başkan Adayı Mehmet Yunus Seven’in evsahipliğindeki iftar programına katılım sağlayarak iftarını Tarsuslu vatandaşlarıyla yaptı

Kocamaz, burada yaptığı konuşmada Mersin ve Tarsus’un çok kötü yönetildiğini, Tarsus’un 10 yıldır garip kaldığını ve Mersin Büyükşehir Belediyesinin, kendi döneminde yaptıkları eserleri hazmedemediğini, tek tek ortadan kaldırdığını vurguladı.

İftar programının ardından Anıt Mahallesindeki Açık Hava Toplantısına geçildi.

İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, Aydın Milletvekili ve GİK Üyesi Ömer Karakaş, Mersin İl BaşkanıAv. Suat Şahin, Tarsus İlçe Başkanı Burak Özdil, Meclis Üyesi Adayları ve teşkilat üyelerinde katılım sağladığı Tarsus Belediye Başkan Adayı Mehmet Yunus Seven’in Açık Hava Toplantısı adeta miting havasında yaşandı.

Toplantının yapılacağı yere yürüyerek inen İYİ Partililer, yol boyunca sloganlar, meşaleler ve konfetilerle alana yürüdü.

İYİ Parti Tarsus İlçe Başkanı Başkanı Burak Özdil, Mersin İl BaşkanıAv. Suat Şahin’in konuşmalarının ardından Tarsus Belediye Başkan Adayı Mehmet Yunus Seven yaptığı konuşmada 1 Nisan’da bütün vatandaşların Belediye Başkanı olacağını söyleyerek Tarsus’u göz bebeği yapacağını vurguladı.

Aydın Milletvekili ve GİK Üyesi Ömer Karakaş ise yaptığı konuşmada Mehmet Yunus Seven’e Destek istedi hiçbir ayrım gözetmeden Tüm Tarsus’un Belediye Başkanı olacağını söyledi.

Mersin’in bütün ilçelerinde iddialı olarak seçime girdiklerini söyleyen İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, ülkenin geleceği için, kendimizin geleceği için, şehrimizin geleceği için bir karar verileceğini, bu kentin huzurunu bozmaya kimsenin hakkının olmadığını vurguladığı konuşmasında Tarsus Belediye Başkan Adayı Mehmet Yunus Seven’e destek istedi.

Konuşmaların ardından bu kez de İYİ Partililer Tarsus’tan birlik ve berberlik mesajı verdi.

GÜNDEM

GENEL