KOCAMAZ: "KOMİSYONCU VE ESNAFIN SORUNLARINI BİLİYORUZ"

İYİ PARTİ MERSİN MİLLETVEKİLİ ADAYI BURHANETTİN KOCAMAZ MERSİN HALCİLER DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ.

KOCAMAZ:

İYİ PARTİ MERSİN MİLLETVEKİLİ ADAYI BURHANETTİN KOCAMAZ MERSİN HALCİLER DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ. DERNEK BAŞKANI MÜNİR ŞEN, YERELDE OLDUĞU GİBİ GENELDE DE HER ZAMAN BİZİM SESİMİZ OLACAĞINIZA EN UFAK BİR KUŞKUMUZ YOK DİYEREK ÇIKTIKLARI BU YOLDA BAŞARILAR DİLEDİ.


14 Mayısta yapılacak Cumhur Başkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri kapsamında İyi Parti Mersin’ de çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Seçimlere bir aydan aha az süre kalırken İl ve ilçe genelinde esnafları dolaşan  İYİ Parti Mersin 1. Sıra Milletvekili Adayı, ve GİK İdare Kurulu Üyesi Burhanettin Kocamaz,  Sivil Toplum Kuruluşlarını da bu kapsamda ziyaret ediyor.

25 Yıllık Belediye Başkanlığı döneminde toplumun hemen hemen her kesimine dokunan ve büyük teveccüh gören Kocamaz , İyi parti Akdeniz ilçe Başkanı Bilgehan Başar ve partililerle birlikte Mersin Halciler Derneğini  ziyaret etti.

Mersin Halciler Derneği binasına gelişinde, Dernek Başkanı Münir Şen ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan İyi Parti Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin Kocamaz, Yaşan ekonomik sıkıntı ve sürece dair istişare gerçekleştirdi.

Konuşmasında Yerelde olduğu gibi genelde de her zaman bizim sesimiz olacağınıza en ufak bir kuşkumuz yok diyen Dernek Başkanı Münir Şen, “Bu kentin, sektörün ve camianın sorunlarına en az bizim kadar vakıfsınız , onun için sizleri bu sorunlarla boğmayacağım. Burada önceliğimiz üzerimize düşeni yapalım sizleri güçlü bir şekilde oraya gönderelim” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin Kocamaz’da komisyoncu ve esnafın sorunlarını bildiklerini söyledi ve 25 yıllık yerel yönetim başkanlığı yaptığı dönemde bu sıkıntılarının bir çoğuna vakıf olduğunu dile getirdi.

Ülkenin gerçekten zor bir dönemden geçtiğini vurgulayan Kocamaz; herkesin çok büyük vebal altında olduğunu söyledi ve hep birlikte el ele ucube sitemi  değiştirip tarih yazacaklarının altını çizdi.

Son olarak Mersin Halciler Derneği başkanı Münir Şen ve yönetim kurulu üyeleri  Kocamaz’a çalışmalarında ve çıktıkları bu yolda başarılar diledi.

GÜNDEM

GENEL