KOCAMAZ: "MİLLETİMİZİN FERASETİ İLE BU UCUBE SİSTEMİ SONA ERDİRECEĞİZ"

İYİ Parti Mersin Milletvekili adayı Burhanettin Kocamaz, İYİ Parti heyeti ile Mersin’de çeşitli STK'ları ziyaret etti.

KOCAMAZ:

Mersin İYİ Parti Milletvekili Adayı Burhanettin Kocamaz, Mersin’de bulunan sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek STK'ların yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İYİ Parti Mersin Milletvekili adayı Kocamaz,  İYİ Parti Mersin Milletvekili adayı Esra Kahraman Sönmez ile birlikte Mersin Avcılık ve Atıcılık İhtisas Spor Kulübü’nü ziyaret etti. Kulüp Başkanı ve üyeler ile görüşen Kocamaz, tek adam sisteminin milletin yapısına da uymayan bir sistem olduğunu söyleyerek, “Bir olup hep birlikte daha aydınlık yarınlara kavuşacağız” dedi.

Ardından Milletvekili adayları Esra Kahraman Sönmez ve Mehmet Turgut ile birlikte sanayi işletmelerinden Akyürek Technology firmasını ziyaret eden Milletvekili Adayı Burhanettin Kocamaz,  çalışanlara kolaylıklar diledi ve yaşanılan sıkıntıları birinci ağızdan dinledi.

Ziyaretlerine devam eden Kocamaz ve beraberindekiler Akdeniz İlçesinde bulunan Sanayi Sitesi esnafını da ziyaret etti. Görüştükleri esnaf ve vatandaşlardan olumlu tepkiler alan Kocamaz, esnafın eski günlerini mumla aradığını, 14 Mayıs gününü sabırsızlıkla beklediğini vurguladı.

Akdeniz İlçesinde bulunan Sanayi Sitesi esnafını ziyaretinden sonra Mersin İYİ Parti Milletvekili Adayı Burhanettin Kocamaz,  Milletvekili Adayları Aydın Enes Seydanlıoğlu, Esra Kahraman Sönmez ve Mehmet Turgut ile birlikte MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan ve MTSO Meclis Başkanı Hamit İzol’u ziyaret ederek oda üyesi iş insanlarıyla Mersin özneli toplantı gerçekleştirildi.

Kocamaz ve İYİ Parti heyeti, ardından TMMOB Mersin Şubesini ziyaret etti. Burada yapılan konuşmalarda "adalet" kavramı üzerinde duruldu.

Geç saatlere kadar çalışmalarına devam eden İYİ Parti Milletvekili Adayı Burhanettin Kocamaz, son olarak Akdeniz İlçe Başkanı Bilgehan Başar ve bir çok partiliyle birlikte Baba ocağı, doğduğu köy olan Nacarlı mahallesinde hemşehrileriyle bir araya geldi. Büyük bir coşku ve sevinçle karşılanan Kocamaz ve beraberindekiler, asıl hedeflerinin mevcut tek adam sistemini değiştirmek olduğunu çok çalışarak hep birlikte bunu başaracaklarını söyledi.

GÜNDEM

GENEL