KOCAMAZ: "ÖNCELİKLİ HEDEFİMİZ SİSTEMİ DEĞİŞTİRMEK"

İYİ Parti Mersin Milletvekili adayı Kocamaz çalışmalarını dur durak bilmeden sürdürüyor.

KOCAMAZ:

İYİ Parti  Mersin milletvekili adayı Burhanettin Kocamaz, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.Kocamaz Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmesinin yanında  sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek sorun ve isteklerini yerinde dinliyor.

Mersin Milletvekili adayı Burhanettin Kocamaz,  Alevi Kültür Dernekleri Mersin Şubesi Cemevi ve Toroslarda bulunan Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Mersin Şubesi’ni ziyaret etti.

İlk olarak Alevi Kültür Dernekleri Mersin Şubesi Cemevi’ne ziyaret gerçekleştirildi. Burada dernek başkanı Hasan Kılavuz ve yönetimi ile bir araya gelen Kocamaz, Cemevi ile ilgili yaşanılan sıkıntıları birinci ağızdan dinledi.

Daha sonra Toroslarda bulunan Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Mersin Şubesine ziyaret gerçekleştiren Kocamaz, Başkan Gökay Asker ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi. Asker ve yönetimi ile fikir alışverişinde bulunan Kocamaz, asıl hedeflerinin mevcut tek adam sistemini değiştirmek olduğunu burada da bir kez daha yineleyerek çok çalışarak hep birlikte bunu başaracaklarını söyledi.

İYİ Parti Mersin milletvekili adayı Burhanettin Kocamaz, Nazik ev sahipliği için Başkanve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.

 

AYDINCIK HEDEFE KİLİTLENMİŞ, YENİ ÜYELERİMİZLE 14 MAYIS GÜNÜNÜ BEKLİYOR

Kocamaz son olarak, Aydıncık İYİ Parti İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

İlçe Başkanı İrfan Şahin ve Yönetim Kurulu Üyelerinin çoşkulu karşılamasının ardından İYİ Parti Mersin milletvekili adayı Burhanettin Kocamaz ve beraberindekiler esnafları ziyaret etti. Dükkanlara tek tek giren Kocamaz halkın desteğini alırken sıkıntıları yerinde dinleme fırsatı buldu.

Görüştükleri esnaf ve vatandaşlardan olumlu tepkiler alan  Kocamaz ve partililer 14 Mayıs tarihinde gerçekleşecek seçimde vatandaşlardan  bir kez daha iyi düşünmelerini ve görüşleri ne olursa olsun oy kullanmalarını istedi.

GÜNDEM

GENEL